Plein

Bergen (NH.) - Bergen
Actueel aanbod

€ 442.000,- tot € 499.000,-
€ 1.495,- tot € 1.495,-

Kenmerken

Woonoppervlak
81 - 144m2
Aantal kamers
2 - 3

Over dit project

Nog 3 appartementen beschikbaar!

In Bergen, niet ver van zee en duinen, aan de entree van het prachtige dorpscentrum staat dit majestueuze en stijlvolle project.

'Hartje Bergen' is een knipoog naar de typisch 19e-eeuwse sfeervolle Bergense bouwstijl. De appartementen bieden een subliem uitzicht op het centrum van Bergen. Door de grote diversiteit is er voor elk wat wils, van zeer compacte appartementen tot zeer ruime en markante hoekappartementen.

Locatie
De nieuwbouwontwikkeling is gelegen op de locatie van het voormalige tankstation Texaco aan het Plein Bergen. Het plan bestrijkt een bouwkavel, beginnend op de Dreef via het Plein tot de aansluiting op de Dr. Van Peltlaan.

Appartementen
Het appartementengebouw is opgebouwd uit twee geschakelde gebouwen. Het zuidelijk deel omvat vijftien appartementen en het noordelijk deel acht appartementen. De hoofdentree van dit zuidelijk deel is gelegen aan het Plein. Aan de Dreef liggen acht appartementen. Drie markante appartementen vormen de hoek van De Dreef met het Plein, zij hebben een zuid/west ligging met uitzicht op het Plein. Vier appartementen liggen aan het Plein (west oriƫntatie). De hoofdentree van het noordelijk deel is gelegen aan de Dr. Van Peltlaan. Twee unieke appartementen liggen op de kop van het gebouw en hebben een prachtig uitzicht op de Jan Oldenburglaan en de Dr. Van Peltlaan. De overige zes appartementen zijn georiƫnteerd op het Plein (west). .

Een aantal appartementen op de 2e verdieping krijgen middels een vaste trap toegang tot een riante zolderetage, waarin dak- en/of gevelramen zijn opgenomen danwel waar de toegang ligt naar het dakterras.
De appartementen zullen worden voorzien van zwevende dekvloeren, wandclosets en videofoon.

Stallinggarage
Onder het appartementengebouw wordt een stallinggarage gerealiseerd. De garage wordt afgesloten met een deur (voorzien van ruime ventilatieopeningen) en sluit aan op de Dreef. De garage biedt ruimte aan 59 parkeerplaatsen, bergingen en ontsluitingen via de liften en trappen. In de garage zijn twee trappenhuizen en twee liften opgenomen die toegang geven tot de entree en de diverse woonlagen. Voor de appartementen zijn individuele parkeerplaatsen voorzien.

Winkels
Op de begane grond van het complex zijn naast de twee entrees naar de appartementen tevens de winkels gelegen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Plein
Koopwoningen
2
Huurwoningen
1
Prijs
€ 442.000,- tot € 499.000,-
Huurprijs
€ 1.495,- tot € 1.495,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen (NH.).

Aanmelden