Landgoed Merici fase 2

Bergen (NH.)
Actueel aanbod

€ 700.500,- tot € 775.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
155 - 164m2
Kaveloppervlak
457 - 589m2
Inhoud
465 - 492m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

VERBORGEN WOONPLEZIER

Denkt u eens in. Natuur overal waar u kijkt, met bomen, struiken en bosschages. Natuur, die slechts wordt onderbroken door af en toe een waterpartij. Rust en ruimte domineren. Het is ongetwijfeld het beeld dat u heeft van een landgoed. Misschien een ideaal dat onbereikbaar lijkt als u aan uw nieuwe woning denkt. Maar niet in Bergen. Met Landgoed Merici komt wonen op een unieke locatie ook binnen uw bereik.

Verspreid over het voormalige kloosterlandgoed Ursulinen zijn inmiddels de eerste woningen gerealiseerd. Het vervolg heet Watertuinen, een kleinschalig project van maar 33 woningen. U heeft de keuze uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Bijna onopgemerkt door de verscholen ligging is Merici al bijna honderd jaar thuis in Bergen. Maar wat een ontdekking is het landgoed met z’n oprijlaan, z’n kruiden- en pluktuin, z’n parkweide. En ook u kunt daar binnenkort thuis zijn. Uw nieuwe woning harmonieert perfect met de historische ambiance: architect Bart Duvekot haalde zijn inspiratie uit klassieke ontwerpen van Le Corbusier en Bauhaus. Tegelijkertijd heeft u de garantie dat Watertuinen altijd de sfeer van toen blijft ademen. Voor een aantal percelen zijn groen- en waterstroken van ca. 7 meter breed aangewezen. Die natuurlijke buffer maakt dat het landgoed blijft wat het altijd is geweest. Die plek waarvan u droomde dat u er ooit nog eens kon wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed Merici fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
33 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 700.500,- tot € 775.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen (NH.).

Aanmelden